Caisele reduc riscul de cancer

caise jpeg

Caisele sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale, antioxindanţi, ceea ce le face perfecte pentru o dietă de prevenire a multor afecţiuni, inclusiv a temutului cancer. 1. Întăresc sistemul imunitar Specialiştii susţin cu tărie că un consum regulat de caise este extrem de benefic pentru sănătatea ochilor. În plus, caisele sunt o sursă excelentă de antioxidanţi, recunoscuţi pentru faptul că elimină toxinele din organism.

2. Menţin inima sănătoasă

Conţinutul ridicat de fibre din aceste fructe ajută la reducerea colesterolului „rău” din organism. Consecinţele acestui proces sunt scăderea riscului apariţiei de boli cardiovasculare. 4-5 caise pe zi îţi asigură sănătatea inimii.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg