Care este diferenţa între ardeii iuţi cayenne, poblano şi guindilla verde

46018788   chili peppers on a black background jpeg

Au fost cultivaţi pentru prima oară în America de Sud şi sunt o opţiune gastronomică a oamenilor (mai ales a celor avizi de senzaţii tari) de secole. Vin în culori, forme şi intensităţi ale “iutelui” diferite. Cine nu e pregătit ar face mai bine să se abţină de la experimentarea soiurilor despre care se ştie clar că sunt iuţi.

Iată care sunt cele mai obişnuite soiuri de ardei iuţi plus o scală a intensităţii, dată de specialişti.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg