Ce alimente îţi dau energie pentru întreaga zi

seminte chia jpeg

Deşi dormi bine pe timpul nopţii, sunt zile când cu greu te opreşti din căscat. Descoperă în rândurile de mai jos ce alimente este bine să incluzi în dietă ca să ai aceeaşi energie ca şi după o ceaşcă de cafea!

Seminţele de chia Considerate ca fiind super-alimente, seminţele de chia sunt o importantă sursă de acizi graşi Omega-3, fapt ce poate creşte puterea de concentrare.

Numeroase studii au arătat că includerea acestor seminţe în alimentaţie poate face ca persoana să fie mai alertă şi să scape de senzaţia de oboseală. În plus, ele aduc beneficii şi sănătăţii digestive. Adaugă-le în smoothie, în salate sau consumă-le cu iaurt.

Apa rece

Deşi pare fără rost, specialiştii în nutriţie susţin că un pahar cu apă rece ne ajută să ne înviorăm şi să căpătăm mai multe energie. Astfel nu numai că rămâi hidratat pe parcursul întregii zile, ci şi celule din organism rămân active.

Pentru un plus de savoare poţi adauga câteva felii de lămâie sau chiar fructe de sezon, cum sunt zmeura, căpşunile şi pepenele roşu.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro