Ce fructe te ajută să slăbeşti mai uşor

1 fructe si legume jpg jpeg

Aceste fructe te ajută nu numai să-ţi ţii sub control greutatea corporală, ci şi să previi afecţiunile oculare şi digestive.

Gustul bun al fructelor de goji este cea mai mică dintre calităţile lor. Au un conţinut mare de vitamine, minerale, fibre şi antioxidanţi  care te pot ajuta să îţi ţii în frâu kilogramele, datorită puţinelor calorii şi să ai grijă de digestie.

Având în vedere că au un indice glicemic mic, nivelul de zahăr din sânge nu va fi influenţat de valoarea lor nutriţională, iar vitaminele şi acizii esenţiali pe care îi conţin le transformă într-o gustare perfectă indiferent de perioada zilei.

Previn cancerul

Consumul de fructe de goji este benefic mai ales pentru cei care se luptă cu o formă de cancer sau care vor să prevină această maladie. Sunt capabile să oprească evoluţia celulelor canceroase din organism.

Poţi alege să le consumi ca atare, în stare crudă, sau sub formă de suc timp de cel puţin 14 zile, rezultatul fiind o stare de spirit mai bună şi o bună funcţionare a funcţiilor gastrointestinale. Mai ales dacă te afli printre persoanele care suferă de diabet, le poţi consuma fără teama că îţi vor creşte nivelul glicemic.

Află mai mult pe clicksanatate.ro

Află mai mult pe clicksanatate.ro