Ce poţi prepara la cină sub 300 de calorii

piept de pui cu cartofi si mazare jpeg

De cele mai multe ori, chiar dacă ai mâncat sănătos şi în cantităţi potrivite de-a lungul zilei, poţi strica tot optând pentru o cină copioasă, devenită o bombă calorică pentru corpul tău. Descoperă câteva idei de meniuri delicioase şi prietenoase cu silueta ta!

Dacă vrei să îţi menţii silueta sau să slăbeşti câteva kilograme, te ajută să ţii evidenţa caloriilor şi să te gândeşti de două ori înainte de a alege ce mănânci. Poţi pregăti o cină delicioasă şi care să nu îţi lase la final senzaţia că te-ai ridicat de la masă înfometată în continuare.

Paste cu roşii rumenite şi brânză

image

O reţetă delicioasă cu roşii, care îţi va lăsa gura apă, la care poţi adăuga şi anghinare pentru un plus de savoare! Fă ca acest preparat să fie lipsit de gluten alegând pastele din făină de orez brun.

Peşte crocant cu lămâie

image

Alegerea potrivită pentru weekend şi de ce nu, şi pentru zilele din cursul săptămânii. O cină uşoară şi gustoasă, cu un gust discret, care nici nu îţi ia mult timp să o prepari. Pune peştele congelat direct în tigaie şi lasă-l câteva minute pe fiecare parte, apoi aşează-l pe un şerveţel de hârtie ca să absoarbă uleiul. Îl poţi servi şi alături de o porţie de orez, împreună cu lămâie.

Afla mai multe pe clickpentrufemei.ro

Afla mai multe pe clickpentrufemei.ro