Ce să mănânci la cina pentru a slăbi

fructe si legume jpeg

Pentru a te bucura de o silueta frumoasă şi în acelaşi timp sănătoasă este recomandat să nu te înfometezi, şi să alegi o alimentaţie echilibrată.

Alegerile alimentare stau la baza imaginii şi siluetei, motiv pentru care trebuie ţinut cont atât de ora ultimei mese cât şi de alimentele consumate seara.

Printre cele mai bune secrete ale corpului se regăseşte apa, astfel că este esenţial un consum optim de apă zilnic, un pahar înainte de masă cu aproximativ 10 minute( vei consuma o cantitate mult mai mică de mâncare), un pahar de apă înainte de a merge la duş ( ajută la normalizarea tensiunii arteriale), un pahar dimineaţa imediat după ce te-ai trezit.

Apa joacă un rol fundamental în menţinerea sănătăţii, în detoxifierea organismului cât şi în menţinerea frumuseţii, mai ales dacă alegi să bei dimineaţa un pahar de apă fiartă în care să adaugi zeama de la o jumătate de lămâie.

Carbohidraţii, de evitat seara

Masa de seară ar trebui să fie una uşoară, astfel te vei putea bucura de un somn odihnitor şi te vei feri de apariţia surplusului de kilograme.

Dacă te vei obişnui să nu sari peste micul dejun şi vei alege o variantă sănătoasă şi saţioasă dimineaţa, vei observa cum peste zi vei controla mult mai uşor senzaţia de foame iar spre finalul zilei nu vei mai fi tentat să consumi alimente interzise.

În cazul în care nu poţi renunţa la carbohidraţi, încearcă măcar să îi consumi în cursul zilei pentru că seara acesţia se vor transforma în ţesut adipos.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro