Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti sănătos

75350 xl jpeg

Te pregăteşti să pleci în concediu la mare, dar, mai întâi, ai vrea să scapi de câteva kilograme? Ei bine, ar trebui să incluzi în dietă alimentele potrivite, pe cele care au capacitatea de a stimula metabolismul şi care te vor ajuta să-ţi atingi scopul.

Banană

Datorită conţinutului ridicat de potasiu, banana ajută la eliminarea excesului de apă din organism şi a sodiului, care te face să te simţi balonată. În plus, fibrele pe care le conţine stimulează procesul de digestie.

Scorţişoară

Acest condiment scade nivelul de insulină din organism, ceea ce înseamnă că zahăr nu se depozitează ca grăsime, ci este folosit ca energie. Îl poţi pune în cafea, iaurt, precum şi în fulgii de ovăz cu lapte. În plus, scorţişoara este recomandată diabeticilor şi persoanelor care ţin dietă.

Kefir

Consumul de kefir poate combate şi preveni balonarea. Capacitatea kefirului de a trata balonarea poate fi atribuită faptului că este un aliment fermentat. În plus, conţine niveluri ridicate de probiotice, ele fiind cele care îmbunătăţesc sănătatea digestivă.

Citeşte mai mult despre cum poţi să slăbeşti sănătos pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult despre cum poţi să slăbeşti sănătos pe clickpentrufemei.ro