Cea mai simplă reţetă pentru pateu de ficat făcut în casă. De ce se pune mai multă ceapă la călit

pateu de ficat jpeg

Pateul de ficat este un preparat supergustos îndrăgit de o mulţime de români. „Adevărul“ vă prezintă cea mai simplă şi cea mai bună reţetă pentru a obţine un pateu de ficat delicios.

În primul rând, aveţi nevoie de 300 de grame de carne de porc, 450 de grame de ficat de pasăre şi 250-300 de grame de ceapă. „Este migălos de făcut, dar îl puteţi prepare destul de uşor dacă respectaţi câţiva paşi simpli. Ficatul de pasăre se pune la fiert şi se lasă cel mult 20 de minute, până i se schimbă culoarea. Nu este indicat să îl lăsaţi la fiert mai mult pentru că se întăreşte şi nu mai iese aşa cum ar trebui“, explică bucătarul unui celebru restaurant din Capitală.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg