Ceaiul care te ajută să slăbeşti

ceai jpeg

În timp ce ghimbirul este un termogen natural (are efect de încălzire), care accelerează arderea grăsimilor, lămâia are efect detoxifiant şi stimulează eliminarea toxinelor din organism. în plus faţă de aceste beneficii, ceaiul de ghimbir şi lămâie previne celulita şi inflamaţia din corp.

„Ceaiul de ghimbir şi suc de lămâie înseamnă mai multă aromă într-un amestec bogat în vitamina C, calorii puţine şi mulţi antioxidanţi”, explică nutriţionistul Paula dos Santos Ribeiro, care indică consumul băuturii persoanelor care vor să slăbească.

Singura recomandare este să nu se exagereze cu ghimbirul. Consumat în exces poate avea efecte negative.

Beneficiile pe care le are ceaiul de ghimbir şi lămâie sunt:

Ghimbirul

Cu putere antiinflamatorie, ghimbirul este faimosul secret care estompează celulita, deoarece problema provine din inflamarea celulelor şi acestea sunt combătute de ghimbir. Caracteristica sa termogenică stimulează funcţia metabolismului şi astfel creşte numărul de calorii arse.

Lămâia

Printre principalele beneficii ale sucului de lămâie se numără eliminarea grăsimii corporale. Lămâia are foarte puţine calorii şi o concentraţie mare de vitamina C – o substanţă nutritivă care are efect antioxidant şi de detoxifiere în organism, eliminând toxinele care îngreunează pierderea în greutate. Este, de asemenea, un aliat important în lupta împotriva balonării, precum şi întărirea sistemului imunitar şi prevenirea răcelii şi a gripei.

Cum se consumă ghimbirul şi lămâia:

Potrivit nutriţionistului Paula dos Santos Ribeiro, există trei modalităţi simple de a consuma ghimbirul cu lămâie: ceai, suc şi dressing în salată. Această măsură este contraindicată pentru femeile gravide şi persoanele care suferă de gastrită, reflux sau hipertensiune arterială. Toţi cei implicaţi în aceste grupuri ar trebui să consulte un medic înainte de a include în dietă aceste ingrediente.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro