Cele mai bune achiziţii pentru casă în această perioadă

1 copil jpg jpeg

Într-o perioadă în care temerile şi restricţiile devin pe zi ce trece tot mai mari, în care pandemia pare a fi departe de a fi eradicată, în loc să faci planuri pentru viitor mai bine ai încerca să aduci un plus de frumuseţe prezentului. Aşadar, poţi începe prin a investi în confortul căminului tău. Până la urmă, este locul în care şi tu, la fel ca noi toţi, îţi petreci cea mai mare parte a timpului, mai ales dacă lucrezi de acasă, în care copilul învaţă şi partenerul încearcă şi el să fie eficient în faţa unui laptop.

E drept, nu e un tablou de familie perfect, însă e unul realist, comun, şi tocmai de aceea depinde de tine să aduci o schimbare în bine în existenţa voastră. Dacă ai un copil creativ, implică-l şi pe el în amenajarea camerei şi nu te identifica cu rolul mamei atotştiutoare şi al gospodinei care ştie ea cum e mai bine. Fii deschisă la toate propunerile celor dragi, mai ales dacă e vorba de reproiectarea şi regândirea designului unui spaţiu comun, cum ar fi balconul sau livingul.

Înainte să începi să muţi casa cu josul în sus, achiziţionează câteva piese de rezistenţă potrivite oricărui design. În acest sens, venim cu câteva idei de achiziţii pentru casa ta:

Un aparat de fitness

Cum deja soarele de toamnă îşi arată colţii, umiditatea e ridicată, riscul entorselor şi al luxaţiilor crescând exponenţial, nu ar fi o idee tocmai rea să renunţi la alergatul în parc, chiar dacă e o pasiune şi ţi-ai monitorizat atent evoluţia în aplicaţii.

Cum la sala de fitness nu ai mai mers din cauza riscului contaminării cu noul coronavirus, cel mai indicat ar fi să îţi iei un aparat de fitness multifuncţional acasă. În ultimii ani, producătorii au lansat produse de excepţie, profesionale şi potrivite pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muşchi: spate, piept, braţe, picioare. Astfel, vei dezvolta în confortul locuinţei tale cea mai eficientă cale de a face mişcare, mai ales că aceste aparate vin la pachet cu multe accesorii. Există şi variante „pliabile”, adaptate apartamentelor, numai bune de achiziţionat şi de către cei care nu stau la casă. În plus, copilul care-şi va vedea părinţii preocupaţi de mişcare va avea un exemplu benefic în familie şi va începe să facă sport, luând totul nu ca pe o corvoadă, ci ca pe un firesc. Dacă nu îţi permiţi un astfel de capriciu, deşi nu e deloc aşa, poţi măcar să optezi pentru o bicicletă ergonomică, o bilă gonflabilă, câteva gantere, benzi elastice şi săculeţi de nisip pentru articulaţii.

„Acareturi” în bucătărie

Oricât de echipată ar fi bucătăria ta, niciodată o gospodină nu are toate ustensilele necesare  la îndemână, mai ales că în domeniul gastronomic apar noi şi noi invenţii, de la cuţite de feliat ouă la tocătoare cu dispozitiv de depozitare a resturilor şi legumelor sau recipiente detaşabile pentru sticla de vin. Nu te pierde în detalii. Prima dată asigură-te că ai un cuptor de calitate, că hota încă mai funcţionează la capacitate maximă, că espressorul de cafea este unul rentabil, că ai măcar un model de plită pe gaz. Uşor de folosit, perfect integrabile în ansamblul mobilierului de bucătărie, o astfel de plită transformă prepararea mâncării într-o experienţă plăcută. Arzătoarele duble, aprinderea integrată, panoul de control intuitiv şi designul modern reprezintă tot atâtea motive serioase pentru a face această schimbare. Până şi bloggerii de cooking s-au reorientat către aceste electrocasnice, căci avantajele sunt de necontestat.

plită pe gaz

O canapea

Dacă vechea canapea neextensibilă din sufragerie mai are încă meniul bebeluşului pe husele nedetaşabile, dacă modelul nu mai este unul de actualitate, iar arcurile par să fi cedat, e timpul să aduci o pată de culoare în locuinţă. Poţi alege o canapea împreună cu soţul şi copilul, să vă puneţi de acord asupra unui model. Până la urmă, ceea ce contează sunt serile în care fiecare îşi închide laptopul şi vine în living pentru a povesti alături de oamenii dragi.

Cu siguranţă, această listă este una minimalistă, însă cu multă răbdare vei reuşi tot ceea ce îţi propui, mai ales că e o perioadă în care ai nevoie de un scop, de o nouă provocare, iar cea legată de amenajarea propriului cămin este, fără doar şi poate, tentantă.

FOTO pexels.com  Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg