Cele mai bune antibiotice naturale

miere jpeg

Antibioticele luate în exces au un efect negativ asupra sănătăţii, deoarece creeaă o rezistenţă în organism, afectează flora bacteriană din intestine şi anticorpii. În schimb, antibioticele naturale nu provoacă rezistenţă bacteriană. Sunt cel mai bun mod de a preveni infecţiile uşoare şi de a întări sistemul imunitar.

Cum funcţionează antibioticele naturale

Antibioticele naturale sunt alimente sau plante medicinale care conţin anumite substanţe nutritive sau ingrediente active care au un efect pozitiv asupra diferitelor funcţii ale corpului. În mod normal, ele îmbunătăţesc regenerarea celulară şi întăresc sistemul imunitar. În acest fel, prin depăşirea în mod natural a bolii, corpul este mai puternic şi mult mai activ împotriva germenilor sau agenţilor patogeni.

Cele mai bune antibiotice naturale

Propolisul

Propolisul este considerat cel mai bun antibiotic natural. este bogat în uleiuri esenţiale bioflavonoide, oligoelemente, vitamine şi aminoacizi. Cum se ia:

Ca măsură de prevenire: 5 picături pe stomacul gol în fiecare zi. Pentru a trata simptome: 5 picături la fiecare oră.

Usturoiul

Usturoiul este un antibiotic natural foarte eficient pentru a elimina germenii patogeni fără a afecta bacteriile bune. Acest lucru se datorează faptului că conţine alicină şi mulţi alţi compuşi. Consumă usturoi pentru a preveni orice infecţie din corp.

Echinacea

Echinacea este o plantă medicinală care întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva viruşilor şi infecţiilor. Cu toate acestea, persoanele care suferă de boli autoimune ar trebui să consulte un specialist medical. În plus, nu este recomandat să se folosească echinacea pe perioade lungi, ci numai când este nevoie.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro