Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului

81411 xl jpeg

Corpul nostru este înzestrat în mod natural cu sistem de detoxificare propriu. În plus, poţi apela la anumite plante, care pot fi de ajutor în procesul de „depoluare” a organismului.

Ideal este ca detoxificarea organismului să se facă la schimbarea anotimpurilor sau de 2 ori pe an, pentru a ajuta ficatul, rinichii, tractul intestinal, precum şi pielea, în acţiunea lor de protejare a organismului împotriva toxinelor.

Ajutoare pentru tractul gastrointestinal 

Afinul detoxifică tractul intestinal prin eliminarea florei de fermentaţie şi putrefacţie. De asemenea, menţine concentraţia normală a acidului uric în sânge. Prepari o infuzie din 1 lingură de frunze la 250 ml de apă clocotită şi laşi la infuzat 15 minute. Strecori şi bei pe stomacul gol 3 căni pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Lemnul-dulce are acţiune diuretică, curăţă colonul, combate infecţiile virale, contribuie la regenerarea celulelor intestinale. Se ia ½ linguriţă de pulbere de lemn-dulce, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, maximum 7 zile, deoarece poate ridica tensiunea.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro