Cele mai bune „spaghete bete”: cum se fac delicioasele paste fierte în vin roşu

spaghete bete jpeg

Reţeta pentru „spaghete bete”, spaghetti all'ubriaco cum le spun italienii, este pe cât de simplă, pe atât de savuroasă. Fierbinţi şi mustind a vin roşu, cu o aromă îmbătătoare, pastele gătite în aburi de alcool reprezintă un preparat care răsfaţă simţurile.

Ingrediente pentru 4 porţii: 500 gr de spaghete (sau linguini) 2 litri de vin roşu (ieftin, de masă) 2 litri de apă 2 căţei mari de ustorui, curăţaţi şi tăiaţi mărunt 2 linguri de unt 1⁄2 ceaşcă de ulei extra virgin fulgi de ardei iute roşu (opţional) 1⁄2 ceaşcă de vin roşu 1⁄4 ceaşcă de pătrunjel tocat

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg