Cele mai periculoase alimente pentru stomacul tău

cartofi prajiti jpeg

Atunci când îţi alegi meniul, de cele mai multe ori te laşi ghidat de pofte, de miros, de combinaţii savuroase fără a te gândi prea mult dacă acestea sunt bune şi pentru stomacul tău, dacă se pot digera în totalitate sau dacă îţi aduc substanţe nutritive de calitate.

Deşi există o mare varietate de produse alimentare nu tot ceea ce mâncăm ne şi face bine. Motiv pentru care am pregătit o lista cu cele mai greu de digerat alimente care în timp afectează calitatea vieţii tale.

Pentru o viaţă sănătoasă ai nevoie de o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă, astfel că obiceiurile nesănătoase trebuie diminuate dacă nu chiar evitate complet.

Pericolul cartofilor prăjiţi

Mult îndrăgiţii cartofi prăjiţi au nevoie de o cantitate foarte mare de ulei pentru a căpăta gustul lor celebru, iar procedeul de obţinere şi anume prin prăjire nu este unul tocmai sănătos.

Aceştia ajuns să suprasolicite stomacul şi într-un final să provoace un reflux gastric, iar de aici la senzaţia de arsură la nivelul sistemului digestiv nu este decât un singur pas.

Mai ales dacă sunt consumaţi împreună cu carne, astfel procesul digestiv va fi unul şi mai greu.

Având un conţinut foarte ridicat de grăsimi, nu e de mirare că ei se află pe locurile fruntaşe la alimente ce ar trebui consumate cât mai rar posibil, în ciuda gustului atât de plăcut de mulţi dintre noi.

Află mai mult pe clicksanatate.ro

Află mai mult pe clicksanatate.ro