Chec cu căpşuni fără zahăr

20110718 127677 Serious Sweets Strawberry Coffee Cake PRIMARY jpeg

Tot ce trebuie să faci pentru a obţine dulciuri fără zahăr în casă este să înlocuieşti zahărul cu îndulcitorul Sweet&Safe. Pe lângă faptul că este uşor de folosit, este şi natural! În gama Sweet&Safe găseşti atât îndulcitori, cât şi ciocolate delicioase fără zahăr şi cremă de cacao intensă. Cu Sweet&Safe te poţi bucura de bunătatea ciocolatei şi a dulciurilor, cu mai puţine calorii şi fără să-ţi faci griji în privinţa consumului de zahăr. Caută produsele Sweet&Safe în magazinele din toată ţara, la rafturile pentru diete speciale sau în magazinele naturiste. naturiste.

Sweet&Safe

Sweet&Safe

Sweet&Safe

Iată o reţetă ideală de încercat fără strop de zahăr.

Ingrediente

● 200 g iaurt ● 5 linguri ulei

● 200 g făină ● 5 ouă

● 1 praf de sare

● coaja de la 1 lămâie bio

● 1 pliculeţ praf de copt

● 1 linguriţă zeamă de lămâie

● 75 g îndulcitor

Pentru decor

● 200 g căpşuni feliate

● frişcă, după gust

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile cu sarea până când obţii o spumă tare, apoi încorporezi îndulcitorul şi continui să mixezi până când se topeşte, iar spuma este tare. Separat, freci gălbenuşurile cu uleiul, pus lingură cu lingură, adaugi praful

de copt, stins cu zeama de lămâie şi iaurtul. Combini albuşurile cu gălbenuşurile, coaja de lămâie, apoi omogenizezi în compoziţie făina, în ploaie. Răstorni aluatul într-o tavă tapetată şi îl dai la cuptorul încins până trece testul scobitorii.

Serveşti checul cu căpşuni şi cu frişcă.