Chef Sorin Bontea semnează Taste of Home, noua linie de gătit Cooking by HEINNER

 DSC9226 jpeg

Cooking by HEINNER lansează o nouă gamă premium de articole de gătit care poartă semnătura lui Chef Sorin Bontea. Colecţia Taste of Home, dezvoltată împreună cu Chef Sorin Bontea, se remarcă prin calitatea materialelor folosite şi prin elementele de design inedite.

Noua linie cuprinde 22 de articole: 8 produse din aluminiu turnat, 8 produse din fontă şi 6 cuţite ce vor fi disponibile, în zilele următoare, atât online, cât şi pe rafturile marilor magazine.

Sunt tigăi semnate de mine, produse premium care au fost concepute pentru a oferi rezultate culinare excelente, dar care sunt, în acelaşi timp, practice şi uşor de folosit. Tigăile din aluminiu teflonat, de exemplu, sunt foarte uşoare, forte uşor de mânuit şi se încing repede, explică Chef Sorin Bontea.

„Taste of Home este o gamă de produse pe care am creat-o de la zero împreună cu Chef Sorin Bontea şi care suntem siguri că va fi folosită cu plăcere de către toţi pasionaţii de gătit. Este o colecţie care îmbină perfect exigenţa chef-ului cu atenţia la detalii şi cu materialele de calitate, rezultatul unor eforturi comune de a crea produse de calitate superioară din punct de vedere al funcţionalităţii şi al esteticii. Ne bucură foarte mult că un chef de talia lui Sorin Bontea şi-a pus semnătura pe produsele noastre şi ne confirmă, încă o dată, că facem bine ceea ce facem”, a spus Mihai Purdea, brand manager Cooking by HEINNER.

De la tigăi, oale, crăticioare şi până la grill-uri, noua linie cuprinde 8 produse din aluminiu turnat, de 5mm, care funcţionează şi pe inducţie. Aluminiul turnat din care sunt realizate este cel mai bun aluminiu utilizat în producţia vaselor de gătit. Acesta se toarnă direct în matriţe, luând din start forma tigăii, lucru deosebit de important atât în durata îndelungată de viaţă a produselor, dar mai ales în eficienţa acestora, căldura fiind astfel răspândită mult mai bine pe întreaga suprafaţă a produsului.

O noutate pe care o aduce linia Taste of Home este înlocuirea capacului clasic din sticlă cu cel din aluminiu cu picături. Acesta din urmă are rolul de a dispersa uniform aburul format în timpul gătirii, astfel încât apa să cadă pe toată suprafaţa mâncării şi să o preseze.

Linia din fontă cuprinde tot 8 articole. Fonta este cel mai bun conductor termic şi cel mai potrivit material care se poate utiliza în gătirea lentă. Mai mult decât atât, datorită grosimii pereţilor, mâncarea preparată în vase din fontă mai fierbe încă 5 minute după ce am oprit focul.

Prin natura lor, toate vasele din fontă funcţionează pe inducţie. Şi au aceleaşi picături pe capac, care să ajute la dispersia uniformă a aburului, deosebit de utile mai ales în cazul preparatelor care stau la cuptor perioade de ordinul orelor.

Taste of Home by Chef Sorin Bontea cuprinde şi 6 cuţite de diverse dimensiuni, de la cuţite mici până la santoku, un model din ce în ce mai des folosit în procesul de tocare, sau cuţitul bucătarului. Cuţitele sunt realizate din inox de foarte bună calitate, de 2.5mm, cu mâner de lemn natural de acacia, unul dintre cele mai rezistente tipuri de lemn din lume.

Despre Cooking by HEINNER

Apărut în 2014, brandul Cooking by HEINNER aduce culoare în bucătăriile românilor prin designul special al produselor. Portofoliul include produse de menaj, de la oale, cratiţe, tăvi, tigăi, (de uz casnic, semiprofesionale sau profesionale), tacâmuri, până la ustensile de amestecat, pentru prepararea prăjiturilor sau a burgerilor, realizate din toate tipurile de materiale: plastic, inox, aluminiu sau fontă pură.

Produsele sunt disponibile atât online, cât şi offline, în magazinele partenere din toată ţara. Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat pe site-ul www.heinner.ro sau pe paginile de Facebook şi Instagram

www.heinner.ro

Facebook 

Instagram

.

image image image image image image image image image