Ciocolată şi iubire, la Hanul lui Manuc

1 jpeg

În perioada 14–16 februarie, dacă vrei să-ţi surprinzi jumătatea cu ceva dulce eşti aşteptată la ediţia specială a Festivalului dulciurilor gourmet, Sweet Fest. Evenimentul se va desfăşura la Hanul lui Manuc, situat în strada Franceză nr. 62-64, între orele 10:00 – 19:00.

Indiferent de vârstă, toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi la acest festival dulce, pentru a sărbători iubirea. Eşti aşteptată aici cu dulciuri deosebite, special pregătite pentru tine şi perechea ta: vei putea degusta şi dărui celor dragi praline belgiene, diverse sortimente de ciocolată cu trandafir, foiţă de aur sau fructul pasiunii, cupcakes, prăjituri tradiţionale, cafea sau ceaiuri dintre cele mai aromate şi afrodisiace, specialităţi din trufe şi multe alte cadouri.

Ciocolata rămâne produsul vedetă, fiind prezentă în diverse culori, arome seducătoare şi forme spectaculoase. Simplă sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata este principala atracţie şi este în continuare prima pe lista îndrăgostiţilor ce vor să facă un cadou dulce.

”Sărbătoarea iubirii e unul dintre momentele în care arătăm şi mai mult persoanei dragi de lângă noi cât de mult o iubim. Vrem să venim în ajutorul celor care caută un dar dulce şi vor să aibă într-un singur loc o varietate cât mai mare de produse. Sweet Fest este, pentru al 3-lea an consecutiv, un festival al dulciurilor de calitate şi al diversităţii”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest.

Ediţia de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie, de la ora 10:00 şi se încheie duminică, 16 februarie, la ora 19:00. Hanul lui Manuc te aşteaptă pe tărâmul dragostei cu cele mai dulci arome.

Mai multe detalii despre acest festival poţi afla pe pagina lor de Facebook.

pagina lor de Facebook

image

Text: Maria Belu