Club Tefal lansează noul catalog de produse

1 club tefal jpg jpeg

Hot summer news! Vrei să “bucătăreşti” preparate apetisante şi să experimentezi reţete pline de savoare? Perfect! Te invităm în Club Tefal să descoperi noul catalog de produse, pentru că aici, pasiunea pentru gătit îţi este mereu răsplătită.

Pas cu pas mai aproape de inovaţie

Hai alături de noi şi devino membru în Club! Fă-ţi cont pe clubtefal.ro, cumpără până la 31 decembrie orice produs Tefal de bucătărie care se bagă în priză, înscrie bonul sau factura pe Club Tefal şi primeşti un număr de puncte egal cu 10% din valoarea cu TVA a achiziţiei. Când ai strâns numărul necesar de puncte, schimbă-le cu “ajutoarele” disponibile pe site. Noul catalog îţi pune la dispoziţie 18 produse şi include aparate utile pentru casă: tigăi, fiare de călcat, cuţite şi storcătoare. Îţi poţi completa colecţia de “ustensile” cu un blender, o oală sub presiune ori poate o cafetieră! Pregăteşte lista de cumpărături şi când ai acumulat suficiente puncte, alege-ţi orice “iţi face cu ochiul”.

În plus, ţi-am pregătit o mulţime de surprize şi tips & tricks pentru combinaţii delicioase, numai bune când ai “Chef să fii CHEF” la tine acasă.

Alimentează-te cu entuziasm! Chef Adrian Hădean îţi împărtăşeşte din secretele sale şi te inspiră să creezi preparate cu gust autentic. Sigur nu vei duce lipsă de provocări culinare inedite! Aşadar, fii gata să faci parte dintr-o comunitate pentru care gătitul înseamnă pasiune!

Ce spui, ne vedem în Club? :)

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/