Combinaţii alimentare bune pentru sănătatea ta

alimente jpeg

Ştii deja că o dietă echilibrată e cheia pentru a te menţine în formă şi pentru a avea o dispoziţie de zile mari. Dar ce ar fi dacă ţi-am spune că poţi asocia anumite alimente care, împreună, îţi pot dubla ritmul scăderii în greutate sau, pur şi simplu să obţii o stare generală bună. 

Asta pe principiul că, dacă nu combini alimentele aşa cum trebuie, corpul tău nu va beneficia la maximum de nutrienţi. Fii atentă la ce asocieri de alimente ţi-am pregătit!

Ouă şi legume

Oul ajută la absorbţia de caroten (pigmentul care dă culoarea portocalie morcovului. Astfel, dacă pui un morcovi cruzi lângă ou, vei obţine un dublu beneficiu – vei slăbi şi bei lua mult caroten din morcov.

Pui şi ardei roşu

Ardeiul roşu e considerat foarte eficient în arderea caloriilor. Împreună cu puiul, sursă de proteină, te va ajuta să slăbeşti. E una dintre cele mai eficiente combinaţii alimentare atunci când vrei să slăbeşti.

Legumele şi porumbul

O dietă bogată în legume te ajută să slăbeşti. Porumbul conţine amidon rezistent, care e un carbohidrat complex, bun pentru tractul intestinal şi pentru sistemul imunitar. Ajută, de asemenea, la menţinerea unei siluete frumoase şi sănătoase.

Ceaiul verde şi sucul de lămâie

Ceaiul verde conţine antioxidanţi puternici, denumiţi catehine. Sucul de lmâie ajută als apergerea actehinelor în corp, ceea ce creşte capacitatea organismului de a beneficia din plin de puterile ceaiului verde.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro