Combinaţii alimentare cu care slăbeşti mai repede

Cereale cu lapte jpeg

Pe lângă combinarea corectă a alimentelor, activitatea fizică este esenţială pentru arderea caloriilor şi pierderea în greutate a numărului de kilograme dorit. Fiecare aliment are propriile substanţe nutritive pe care organsimul le asimilează, dar este important să ştim cum le combinăm corect în dieta zilnică.

Cele mai bune combinaţii alimentare pentru stimularea procesului de pierdere în greutate includ:

Fulgi de ovăz şi afine

Această combinaţie este excelentă pentru prima masă din zi. Cerealele integrale (fulgii de ovăz) reduc nivelul de colesterol, acţionând ca un mecanism de curăţare care împiedică depunerea grăsimilor pe peretele arterelor. Pe de altă parte, afinele, care conţin o cantitate mare de antioxidanţi, fibre, potasiu, potasiu şi vitamina C. Împreună cresc producţia de leptină şi grelina, doi hormoni care ţin sub control apetitul. Pune peste un iaurt (natural) două linguri de fulgi de ovăz şi o lingură de afine.

Linte şi orez

Combinarea orezului cu lintea este o parte indispensabilă în dieta sănătoasă, mai ales dacă vrei să consumi mai multe proteine. În plus, sunt sursă de minerale, vitamine, fibre şi aminoacizi care îmbunătăţesc digestia.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro