Cristina Pană, sexi în bucatarie la „Cireaşa de pe tort"

9 jpeg

Pe 20 mai, Cristina Pană găteşte la "Cireaşa de pe tort"! Invitatele sale sunt Simona Traşcă, Sânziana Buruiană, Mădălina Pamfile şi Andreea Tonciu.

„Am gătit singură, nu m-a ajutat nimeni în bucătărie”, spune Cristina. “Fetele au apreciat meniul pregătit de mine, deoarece a fost mai sofisticat. Cea mai bună gazdă cred că eu am fost, cea mai bună bucătăreasă Simona, iar Sânziana a fost cea mai puţin pricepută în bucătărie”, e de părere Cristina.

“Îmi place să gătesc în special paste, salate, peşte, dar şi preparate româneşti, ciorbe, tocăniţă. Îmi plac foarte mult fructele de mare şi de aceea am învăţat să le şi prepar. Gătitul mă relaxează, dar nu o fac prea des. Regimul meu alimentar constă, în principal, în salate, supe şi ciorbe, şi nu ţin diete.

Cina Cristinei a început cu un aperitiv compus din fructe de mare cu salată, a continuat cu paste cu fructe de mare şi rosii cherry la felul principal, şi s-a încheiat cu o salată de fructe exotice.

Ce spun Remus şi Dezbrăcatu’, veţi vedea la “Cireaşa de pe tort” pe 20 mai, la ora 17.00, numai la Prima TV!