Cum alegi cea mai proaspătă carne de porc, vită sau peşte: detaliile la care trebuie să fii atent

carne vaca vita jpeg

Preparatele gătite din produse proaspete au, bineînţeles, şi un gust mai bun, fiind, de asemenea, şi mult mai sănătoase. În cazul în care negustorul nu inspiră încredere sau dacă pur şi simplu nu ai cu cine să te sfătuieşti, anumite trăsături ale cărnii îţi vor da indicii cu privire la prospeţimea acesteia.

Prospeţimea cărnii este foarte importantă, atât pentru un gust mai bun al preparatelor, cât şi pentru sănătate. Site-ul culinar foodnetwork.com recomandă verificarea datelor de pe ambalaj şi consultarea măcelarului sau a negustorului de peşte cu privire la data la care a primit marfa. În caz că eşti, însă, pe cont propriu, trebuie să ai în vedere mai multe detalii care îţi vor „spune” cât de proaspătă este carnea pe care intenţionezi să o cumperi:

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg