Cum facem cea mai bună ciulama de pui cu ciuperci. Reţeta delicioasă a lui Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef

Dacă vreţi să pregătiţi rapid un prânz delicios în familie, ciulamaua de pui cu ciuperci poate fi o alegere excelentă. Asezonată cu mămăliguţă caldă, va fi cu siguranţă apreciată de toţi cei care se aşează în jurul mesei.
O reţetă extrem de simplă pentru ciulamaua de pui cu ciuperci este cea publicată de Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie al Masterchef, pe blogul său.
Aveţi nevoie de 500 de grame de piept de pui sau pulpe dezosate, 1 kilogram de ciuperci proaspete, o ceapă mare, 4-5 căţei de usturoi, o lingură ”zdravănă” de făină, 1 pahar de lapte (250 de mililitri), 100 de mililitri de smântână pentru gătit, ulei de măsline, sare, piper.