Cum faci şniţel de ciuperci, cel mai sănătos aperitiv. Paşii reţetei delicioase

snitel de ciuperci jpeg

Preparat delicios şi deosebit de sănătos, şniţelul de ciuperci se găteşte rapid. Paşii reţetei gustoase îi aflăm din lucrarea regretatului Radu Anton Roman, „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia). Autorul ne învaţă să le preparăm la foc mic pentru a da savoare mâncării.

Ingrediente:

1 kg ciuperci cu pălărie mare

2 linguri de făină

2 ouă sare, piper, după gust untdelemn pentru prăjit

1 legătură de mărar



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg