Cum găteşti acasă cel mai delicios curcan afumat. Reţeta bazată doar pe ingrediente naturale a gastronomului Mircea Groza

curcan afumat jpeg

Piept de curcan afumat, pulpă sau piept de gâscă ori de raţă, la fel, afumate, nu sunt preparate pe care le poţi găsi doar în restaurantele exclusiviste. Ele pot fi făcute în casă, dacă sunt respectate câteva reguli.

O delicatesă apreciată de gurmanzi, carnea de pasăre afumată este un produs sută la sută naturale care necesită un timp mai lung de pregătire. Dar merită! - spun cei care au gustat cel puţin o dată din delicatesă. Gastronomul sălăjean Mircea Groza ne explică, pas cu pas, cum se prepară curcanul, gâsca ori raţa afumată, astfel încât produsul să aibă gustul dorit, dar şi să se conserve bine.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg