Cum poşezi un ou

oua fierte jpeg

Tehnica poşării oului nu este foarte complicată, dar s-ar putea să ai nevoie de câteva încercări până ce oul va ieşi perfect. Iată cum poşezi un ou.

De ce ai nevoie pentru poşarea oului

600 ml apă 1 lingură oţet 2 ouă

Cum se poşează oul

Amesteci apa cu oţetul şi o pui pe foc. Când începe să clocotească dai deoparte. Pui ouăle, acoperi vasul şi aştepti 90 de secunde. Pui din nou vasul pe foc şi înainte să fiarbă, îl dai din nou deoparte. Acoperi din nou şi mai ţii încă 30-40 de secunde. Scoţi ouăle cu o lingură şi le verifici. Dacă albuşul este tare, oul s-a poşat. Dacă este moale, mai ţine câteva secunde în apă fierbinte ouăle.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg