Cum preparăm ciorba de tarhon ardelenească ca la mama acasă. Reţeta secretă dezvăluită de chef Mihai Cristian

ciorba tarhon jpeg

Mâncarea tradiţională ardelenească este una delicioasă, şi asta pentru că, aşa cum spun specialiştii, nu constă în uscături, ci în zămuri şi tocăniţe, iar ciorba de tarhon este un preparat delicios, cu o aromă deosebită.

Alături de Chef Mihai Cristian, vă propunem o reţetă ardelenească, ciorba de tarhon pregătită ca la mama acasă. "Tarhonul are o aromă duplicitară, combinând gustul dulce pătrunzător cu cel dulce piperat. Am auzit şi varianta cu făină... adică cu rântaş, dar nu dă bine la digestie. Mie-mi place aşa, are un gust foarte interesant. Merită încercat. Sincer, eu mai bag şi usturoi, parcă îl face pe domnul Tarhon şi mai mare vedetă. Poftă bună!”, este sfatul chef-ului orădean.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro