Cum preparăm deliciosul burger de vită exact ca la restaurant: secretele unui preparat fraged, cu gust desăvârşit

Burgerii de vită, preparate de origine americană, au devenit tot mai populari în rândul românilor în ultimii ani. Chiar dacă un drum rapid la restaurant vă poate potoli foamea şi pofta, acest deliciu consistent poate fi gătit şi în propria bucătărie.
Multe restaurante româneşti au introdus, în ultima perioadă, celebrii burgeri americani în meniurile lor, venind cu reţete diverse în întâmpinarea poftelor clientelei curioase. Aceste preparate pot fi însă pregătite şi acasă, rezultatul fiind unul mai mult decât delicios. Carnea bună de vită, ingredientul-minune dintr-un burger reuşit Carnea de vită de calitate, proaspăt tocată, face diferenţa, potrivit publicaţiei „Thrillist”. Dacă nu aveţi propria maşină de tocat, cumpăraţi-o de la o măcelărie, însă fiţi atenţi la compoziţia cărnii, care trebuie să conţină carne de pe coaste, piept şi muşchi. Luaţi o cantitate care să vă ajungă pentru patru chiftele sănătoase ca mărime. Fiecare trebuie să cântărească aproximativ 230 de grame.