Cum preparăm deliciosul burger de vită exact ca la restaurant: secretele unui preparat fraged, cu gust desăvârşit

burger vita jpeg

Burgerii de vită, preparate de origine americană, au devenit tot mai populari în rândul românilor în ultimii ani. Chiar dacă un drum rapid la restaurant vă poate potoli foamea şi pofta, acest deliciu consistent poate fi gătit şi în propria bucătărie.

Multe restaurante româneşti au introdus, în ultima perioadă, celebrii burgeri americani în meniurile lor, venind cu reţete diverse în întâmpinarea poftelor clientelei curioase. Aceste preparate pot fi însă pregătite şi acasă, rezultatul fiind unul mai mult decât delicios. Carnea bună de vită, ingredientul-minune dintr-un burger reuşit Carnea de vită de calitate, proaspăt tocată, face diferenţa, potrivit publicaţiei „Thrillist”. Dacă nu aveţi propria maşină de tocat, cumpăraţi-o de la o măcelărie, însă fiţi atenţi la compoziţia cărnii, care trebuie să conţină carne de pe coaste, piept şi muşchi. Luaţi o cantitate care să vă ajungă pentru patru chiftele sănătoase ca mărime. Fiecare trebuie să cântărească aproximativ 230 de grame.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg