Cum s-au distrat vedetele şi copiii lor la White Christmas Party

2 img 1666 jpg jpeg

Seara de 9 decembrie a fost una specială. Vedete precum Simona Pătruleasa, Andreea Bălan, Marian Ionescu, Andreea Antonescu sau Cristina Şişcanu, alături de micuţii lor au spus DA invitaţiei noastre şi au participat la OK Magazine White Christmas Party. S-au distrat alături de Gaşca Zurli, au primit cadouri şi au făcut poze într-un decor de poveste.

Înainte de Crăciun, OK Magazine în complicitate cu Opel România a organizat White Christmas Party, un eveniment dedicat părinţilor şi copiilor. Puţin după ora 17.30, invitaţii şi-au făcut apariţia la Signature Events, locaţia din Bucureşti care i-a uimit pe toţi. Pentru micuţi au existat mai multe ateliere unde s-au putut distra pe cinste. 

Prietenii de la Lego le-au pus la dispoziţie mai multe zone cu jucării, acolo unde creativitatea le-a fost pusă la încercare. Copiii au fost impresionaţi când un artist talentat i-a pictat pe faţă. Fetiţa Zurli şi toată Gaşca au creat o atmosferă de poveste, cântând şi dansând alături de cei mici şi... cei mari.  

vedete white christmas party 1 jpg jpeg

FOTOGRAFII: Sorin Stana

Invitaţii au luat acasă şi imagini reuşite făcute de prietenii de la Next. Făceau o poză la panou şi imediat profesioniştii o printau. Apoi, zona cea mai căutată a fost cornerul de poveste creat de Eventlicious România în "complicitate" cu Leroy Merlin. Vedetele şi micuţii lor au făcut fotografii de poveste cu ajutorul prietenilor de la Lilebuba! Aceştia s-au putut bucura şi de băuturi delicioase.

Citeşte continuarea articolului,

aici!