Cum să fierbi ouăle perfecte de Paşte: metoda în şapte paşi care te scapă de gălbenuşul gri-verzui

Vopsitul ouălor de Paşte este o tradiţie frumoasă, dar fierberea acestora este un proces destul de enervant şi complicat. De multe ori arată minunat la exterior, însă în interior se întâmplă să descoperi gălbenuşuri gri-verzui pe care nimeni nu vrea să le mănânce. În continuare vă prezentăm o metodă eficientă de a obţine ouăle de Paşte perfecte.
Chef-ul Julia Child a dezvăluit în cartea „The Way to Cook“ metoda în şapte paşi pentru a fierbe perfect ouăle de Paşte şi nu numai, scrie indystar.com. Nu aveţi nevoie de echipamente speciale, ci doar de un vas cu capac, apă, ouă, un aragaz şi, cel mai important, trebuie să respectaţi cu stricteţe următoarele etape.
1. Puneţi ouăle mari într-o oală suficient de largă astfel încât să stea unul lângă celălalt şi nu unul peste altul.
2. Adăugaţi apă rece astfel încât să depăşească ouăle cu 2,5 centimetri.
Vezi alte metode pentru a fierbe ouăle perfect pe adevarul.ro.