Cum să nu te îngraşi în sezonul rece

dieta jpeg

În anotimpul rece ai involuntar tendinţa de a mânca mai mult şi mai nesănătos. Porţi haine mai groase, mai largi, iar kilogramele pe care le acumulezi se vor vedea abia la vară, când vei fi pusă în faţa testului costumului de baie. O alimentaţie adecvată toamna şi iarna te poate scăpa de grija kilogramelor în plus. Consumă aceste alimente în sezonul rece ca să nu te îngraşi:

Fulgi de ovăz

Este micul dejun ideal dacă eşti la dietă sau dacă vrei să previi creşterea în greutate. Fulgii de ovăz au foarte multe fibre şi îţi asigură senzaţia de saţietate pentru câteva ore bune. Poţi adăuga afine şi lapte de migdale pentru un gust cât mai bun.

Nuci

Nucile sunt cea mai bună gustare a toamnei, fiind o sursă excelentă de proteine. Mare grijă însă, nu trebuie să mănânci prea multe, fiindcă se ştie că nucile au un aport caloric destul de ridicat.

Ouă

Ouăle nu trebuie consumate doar la micul dejun, sunt o alegere sănătoasă în orice moment al zilei. În plus, îţi dau senzaţia de saţietate, ceea ce te va ajuta să eviţi gustările nesănătoase dintre mese.

Mere

Sunt cele mai recomandate fructe în diete, fiind bogate în fibre şi cu puţine calorii.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro