Cum să–ţi cureţi geanta de sirop de tuse (P)

portofel jpeg

Da’ ce-ar fi să n-ai nevoie?

Indiferent de ce „firmă“ e geanta ta, punem pariu că n-o să-ţi placă să ţi se verse ditamai sticla de sirop de tuse în ea. Nu-ţi place nici să tuşeşti, însă răcelile şi viruşii de sezon par să-şi facă de cap fix când ţi-e lumea mai dragă. Adică în şedinţă, când ai vrea să zici şi tu ceva, dar te apucă un acces de tuse de-ţi taie respiraţia. Sau după program, când ai ieşi şi tu cu fetele la o partidă de shopping şi o cafea. Ce să-ţi mai ardă de probat rochiţa aceea sexy, când tu abia mai sufli....

Deci siropul de tuse e musai. Ce nu-i musai e să te cari cu sticla după tine, riscând să produci o catastrofă în poşetă. Numai inchipuie-ţi cum ar fi să extragi telefonul, cheile de la maşină sau rujul dintr-o baltă lipicioasă. Da, ştim, e....bleah....

Tocmai pentru că ştim am creat Bronhoklir, siropul de tuse la plic unidoză. Adică un plic mic, un pic mai mare decât cel de zahăr pe care îl primeşti pentru cafea şi pe care poţi să-l strecori în portofel.

Ai nevoie de trei plicuri de Bronhoklir pe zi, aşa că primul poţi să-l iei dimineaţa, înainte sau după cafeluţă.

Mai iei două plicuri de Bronhoklir cu tine, pentru mai târziu. Împreună vor ocupa cam la fel de mult loc cât ocupă o mostră de cremă, din aceea cum primeşti în reviste. Nu îţi aglomerează poşeta, nu se varsă, practic nu te încurcă cu nimic.

Când ai nevoie, doar rupi plicul de Bronhoklir  şi îl bei, cu sau fără apă/suc/cafea. Nu-ţi trebuie nici măcar o linguriţă. Şi mai e şi bun la gust, de aproape o să-ţi pară rău când ţi-o trece tusea.

Fumezi? Nu, nu te criticăm şi nici n-o să-ţi ţinem predici....Îţi spunem doar că, pe lângă Bronhoklir pentru tuse uscată şi Bronhoklir pentru tuse productivă, mai avem şi varianta creată special pentru fumători. Pentru că îţi mai trebuie în plus nişte vitamine, ca să le pui la loc pe cele pe care le pierzi prin fumat.

Simplu, nu-i aşa?

Asta ne-am şi dorit să-ţi oferim, ceva simplu şi eficient. Pentru că sunt destule lucruri complicate pe lumea asta....