Cum se prepară aromata îngheţată de cafea preferată de Principesa Margareta a României, după reţeta moştenită de la bunica sa, Regina Elena

inghetata de cafea cu lapte si ciocolata jpeg

În volumul “Carte Regală de Bucate”, Principesa Margareta a României împărtăşeşte o reţetă moştenită de la bunica ei paternă, Regina Elena a României. Desertul combină în mod fericit pentru orice gurmand îngheţata şi cafeaua tare, fiind un preparat uşor de făcut, perfect pentru zilele toride de vară.

Principesa Margareta a României, prima fiica a Majestăţilor Lor Regele Mihai I şi regretata Regina Ana ai României, oferă în “Carte Regală de Bucate” secretele preparării unor delicii întâlnite pe mesele caselor regale europene.

Printre acestea se numără şi delicioasa îngheţată făcută cu cafea tare, care îi aduce mereu aminte de bunica sa, Regina Elena a României, de la care a moştenit reţeta, după cum se arată în carte.

Principesa Moştenitoare a României vorbeşte în volumul amintit despre bunica sa ca despre un model spiritual: “Nimic din graţia, inteligenţa şi bunătatea ei nu se va şterge vreodată din mintea şi din sufletul meu”.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro