Cumpără vineri, 5 iulie, suplimentul Click! Poftă Bună „Reţete şi diete pentru bolile secoului”

În acest supliment, îţi vom arăta că lucrurile nu sunt întotdeauna chiar aşa şi că există forme de a deghiza orice regim alimentar, prin modul de a prepara, combina şi aranja ingredientele, astfel încât să obţii un preparat şi sănătos, şi gustos, şi apetisant.

 Îţi oferim în aceste pagini mai multe reţete atractive pentru 4 dintre cele mai răspândite boli cronice ale secolului: depresia, colesterolul mărit, hipertensiunea şi diabetul.

1 captura de ecran din 2019 07 04 la 15 15 39 png png

În lupta pentru prevenirea şi controlul afecţiunilor cronice, un rol esenţial îl joacă adoptarea unor obiceiuri culinare sănătoase. Alimentele, ingredientele şi modul de pregătire pentru aceste preparate sunt recomandate de doctorul Codruţ Ţuţu, specialist în nutriţie, acupunctură şi apifitoterapie. Medicul subliniază, de la bun început, că pacientul, pe lângă o dietă adecvată, trebuie să facă mişcare şi să reducă motivele de stres.

Cumpără suplimentul ”Reţeţe şi diete pentru bolile secolului” pentru a afla cum să te protejezi de afecţiuni precum diabet, hipertensiune, depresie sau colesterol mărit.