Cupa Agenţiilor la Gătit 2015

Foto Cupa publicitari jpeg

Vino să vezi ce vrăji fac 28 de agenţii în bucătărie, la Cupa Agenţiilor la Gătit by Lidl! Imaginaţi-vă ce forfotă, câtă foială, ce dexteritate în mânuit reţetare şi ce mişcări de trupe s-au petrecut în ultimele zile prin echipele participante la Cupa Agenţiilor la Gătit by Lidl, găzduită de Chef Parade.

28 pare că-i număr magic, căci atâtea agenţii se vor înfrunta în eveniment, pe 15 şi 16 iulie, pentru un loc în finala de pe 17 iulie. Câte echipe, atâtea ingrediente secrete intrerpretate în mod creativ, tot atâtea preparate care o să gâdile plăcut papilele gustative ale juraţilor şi tot atâtea prezentări spectaculoase. Juriul este alcătuit din Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager Lidl România, Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux, Romana Rista, Director de Operaţiuni Privileg şi Project Manager Chef Parade România, Maria Belu-Burtea, Editor in Chief Click! Poftă bună şi Alexandra Sîrbu, Project Manager Gustos.ro.

Care sunt echipele participante

Să vă facem prezentările: echipa Cu de toate (Geometry Global) se întoarce pentru al treilea an, cu acelaşi nume, să culeagă laurii într-ale bucătăritului, PRIME Romania se transforma în The PRIME Taste, iar Advice Students împrumută din gloria trupei The Kooks, pentru un pic de inspiraţie cu sare şi piper. Nielsen România crede ca ar putea păcăli juriul odată cu schimbarea numelui: The Zucchini Houdini în 2015 ia locul Nielsen’s Meerkats din 2014, iar echipa Pastel se alintă şi se transformă, pentru câteva zile, în Pastellini bune-de-te-lingi-pe-degete.

Ce gust credeţi că are o porţie de Creiere la Capac, o Migdală Veselă sau un Curcubeu pe Ceru' Gurii? Intrebaţi-i pe cei de la BrainUP, MVcom sau Business Results by Smart Ideas, par a avea reţeta pentru fiecare. Mediafax Monitorizare se transformă pentru câteva zile în Mediafax Cookietorizare, în timp ce IAA Young Professionals au de lucru în BucătărIAA. Există şi un The Freesome format din patru freelanceri neînfricaţi, dar şi gustări offline de la agenţia de digital Kubis, devenită sKUBISnacks.

Five's face spectacol tehnic şi la gătit şi ameninţă competiţia cu 5 cuţite ascuţite în formula 5 Knives, în timp ce GfK sfătuieşte competiţia : Don't Trust The Skinny Chef. Tocăniţii de la Promocrat s-ar putea să vrea să fure din Lunchbox-ul celor de la Outbox, dar Bake’n’Roll Bookster intră împăciuitori pe felie, la sfatul celor de la The Foodwisers (Foodwise).

AdProduction Team s-ar inspira din reţetele fetelor de la ISRA Cooking Insights, iar Nuevo promit să pornească un Food Nuevolution. Mercuisine360 e noua identitate Mercury 360, care împreună cu Mercury Research & Friends dau mână cu mână într-o competiţie prietenoasă cu Veveriţele CONNECT-ate de la Connect Promotion, în timp ce diversitatea paletei este asigurată de InfiniTaste de la Infinit Solutions, susţinuţi îndeaproape de Activ Chefs de la Activ Ad. Alaiul se completează cu Golin şi ThinkDigital.