De ce boli te apără consumul de fasole neagră

fasole neagra jpeg

Nu obişnuieşti să consumi fasole neagră? Află că acest aliment are beneficii nebănuite asupra corpului. Pentru început, îţi spunem că 100 de grame de fasole neagră furnizează organismului 64% din cantitatea necesară de fibre, 42% din necesarul zilnic de potasiu şi tot 42% din cantitatea necesară de proteine. Mai mult, fasolea neagră este o sursă bună de calciu, magneziu, vitamina B6 şi fier.

Cu toate aceste substanţe nutritive, nu este de mirare că fasolea neagră are multe beneficii asupra corpului, mai puţin ştiute de cei care o consumă sau, din contră, de cei care nu o includ în alimentaţia lor pentru că nu ştiu ce afecţiuni ţine la distanţă. Aşadar, descoperă ce efecte benefice are, dacă este consumată în mod constant.

roteinele şi fibrele din compoziţia boabelor de fasole neagră stimulează buna funcţionare a sistemului digestiv. În plus, aceste substanţe nutritive asigură senzaţia de saţietate pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că vei fi mai puţin tentată să consumi extra-calorii.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro