De ce e bine să mănânci mai des migdale

migdale jpeg

Migdalele sunt o sursă excelentă de nutrienţi, grăsimi mononesaturate benefice şi de vitamina E. Toate acestea luptă împotriva maladiei Alzheimer. Acesta este doar unul dintre beneficiile consumului de migdale.

Întăresc oasele Migdalele conţin din plin şi minerale, printre care mangan, care contribuie la întărirea oaselor şi reglează zahărul din sânge. De asemenea, se găseşte în compoziţia lor şi magneziu. Acesta s-a dovedit a avea un rol esenţial în funcţionarea organelor, muşchilor şi a nervilor.

Reduc colesterolul rău

Un alt beneficiu al persoanelor care obişnuiesc să consume migdale este faptul că îşi păstrează inimia sănătoasă. Practic, acestea ajută la reducerea nivelului de colesterol rău din organism şi, prin urmare, previn bolile de inimă.

Sunt ideale în diete

Se pare că migdalele, deşi au multe calorii, sunt ideale în curele de slăbire. Ultimul studiu publicat in European Journal of Clinical Nutrition, arată că persoanelor care au adăugat 43 de grame de migdale în dieta zilnică le-a fost mai puţin foame peste zi.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg