De ce este important să mâncăm o pară pe zi!

compot de pere jpeg

Perele sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai sănătoase şi cele mai benefice fructe. Au proprietăţi răcoritoare, apă, fibre, vitamine şi minerale, care nu trebuie să lipsească din dieta zilnică.

Fie că este verde sau galbenă, aceasta este sănătoasă şi este bogată în substanţe nutritive, apă, minerale, fibre sau vitamine. Sunt bune pentru oricine, şi sunt ingredientul perfect pentru produse de patiserie şi sucul de la micul dejun. Iată care sunt beneficiile perei:

Perele conţin vitaminele A, B, C, şi E, acid folic, fibre, potasiu, săruri minerale, zaharuri, iod, fier şi calciu. Ele sunt supliment de vitamină perfecte pentru a începe ziua, care este motivul pentru care, de multe ori este recomandat ca un fruct să fie mâncat la micul dejun.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro