De ce sunt bune proteinele slabe

peste gratar jpeg

Consumul de proteine slabe, cum ar fi cele din nuci, carne de pui şi peşte reduce riscul de deces, spre deosebire de consumul de carne roşie, ouă şi produse lactate care poate spori acest risc, susţine studiu realizat de cercetători de la Universitatea Harvard, citat de agenţia France Presse.

Publicat în „Journal of the American Medical Association“ (JAMA), citat de Agerpres, studiul a fost realizat pe mai mult de 130.000 de persoane timp de 3 decenii. Rezultatele confirmă ceea ce mulţi profesioniştii din domeniul sănătăţii spun de zeci de ani, dar aduce şi câteva surprize. De exemplu, consumul de carne roşie sau alte proteine grase, cum ar fi ouăle şi brânza, nu creşte riscul de deces în rândul persoanelor sănătoase.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg