De Craciun, pastele prind viata (P)

crop 17 1351006636 dellacosta png

Italia este o destinaţie de vis pentru oricine iubeşte mâncarea şi băutura bună. Dar nu este nevoie să călătoreşti atât de departe pentru ca să te bucuri de deliciile italiene Dalla Costa. Economice şi usor de preparat, pastele Dalla Costa sunt o sursă excelentă de vitamine si minerale, ce imbină tradiţia şi noul intr-o pastă gustoasă şi plină de vitalitate!

Calitatea Dalla Costa

Calitatea reprezintă principalul parametru care sta la baza procesului de fabricaţie Dalla Costa. Grâul dur, atent selecţionat, legumele deshidratate în mod natural, uscarea la temperatură scăzută, apa pură folosită în aluat, asigură pastelor Dalla Costa acea calitate superioară, şi o pastă de grosime corectă, cu elasticitate şi consistenţă perfectă.

Calitatea Dalla Costa este certificată ISO 9001, ISO 9002, IFS şi FSGS, reînnoită în mod constant de-a lungul  timpului. Incepand cu anul 2010, compania este certificată pentru producţii BIO.

Pentru Dalla Costa, materia primă şi procesul de fabricatie inovativ, crează şi garantează calitatea produsului: grâul dur, provenind exclusiv din morile italiene, e selectat pe baza caracteristicilor fizico - chimice, ce trebuie să ramană constante în timp. Apa folosită în aluat, se găseşte într- un strat în subteran al companiei, la o adâncime de 90 de metri. Cunoscută incă din secolul al XII-lea, această apă a fost considerată "miraculoasă", datorită caracteristicilor sale de puritate.

Legumele atent selectionate, cum sunt rosiile, spanacul, sau oregano, sunt deshidratate numai din produse proaspete. Pastele au astfel o calitate excelentă, exprimată printr-o consistenţă  şi stabilitate perfectă în timpul fierberii.

Pentru a colora atmosfera mesei de Craciun, DINODANY vă propune pastele speciale Dalla Costa, cu forme şi figurine de iarnă diverse, care vor adăuga un strop de magie mesei de Sarbatori! Pastele distractive, de sărbătoare, dedicate tuturor iubitorilor gustului italian authentic, vor fi acceptate si de cei mai capriciosi copii.

Pe piaţa locală, produsele Dalla Costa sunt marketate de Dino Dany Creative Consulting, reprezentant unic in Romania al produselor Dalla Costa.  Fondată în 2010, Dino Dany Creative Consulting a diversificat în permenantă gama de produse importate, având la bază dorinta de a asigura clientilor cele mai bune produse testate dintr-un larg spectru de producatori internationali.

Portofoliul de produse Dino Dany Creative Consulting mai cuprinde mărci consacrate la nivel international, precum: Plasmon, Helan, Orzo Bimbo, Farmo, Biaglut cât şi uleiul de masline BIO „IL Vero di Santeramo” pentru care are exclusivitate. Produsele se adresează persoanelor care doresc o calitate deosebită a vietii, certificate, realizate din ingrediente 100% naturale.

image image