DiAmanti.ro - genţi din piele naturală din colecţia toamnă - iarnă 2019

DiAmanti ro   genţi din piele naturală din colecţia toamnă   iarnă 2019 jpeg

DiAmanti este un brand tânăr, marcă europeană intracomunitară, născut din nevoia de diversitate a pieţei din România şi dorinţa de satisfacţie totală a clienţilor.

Astfel, de peste 5 ani de zile, producem în Italia şi comercializăm unele dintre cele mai apreciate modele de genţi din piele naturală. Peste 1000 de modele de genţi se află în permanenţă în stoc în cantităţi suficient de mari, cu livrare gratuită şi rapidă oriunde în Romania, prin intermediul magazinului online - DiAmanti.ro.

genţi din piele naturală

DiAmanti.ro

Reprezentând un standard înalt al calităţii pentru întreaga piaţă de marochinărie, DiAmanti a devenit în 2019 furnizor agreat al celui mai mare retailer online din România - Dante International, fiind disponibil astfel şi pentru clienţii Fashion Days.

Colecţia toamnă - iarnă 2019 aduce în prim plan modele iconice, foarte apreciate, în culori consacrate ale sezonului - bordo, blu navy, roşu închis sau clasicul negru, dar şi revelaţia începutului sezonului rece - galben închis.

În continuare, printre cele mai apreciate articole DiAmanti se află rucsacurile din piele naturală - genţi convertibile şi iubite de cliente, ce pot fi asortate la orice outfit.

rucsacurile din piele naturală