Dieta cu citrice: cum slăbeşti 10 kg într-o lună

portocale si suc shutterstock jpeg

Surse bogate de vitamine, minerale şi antioxidanţi, portocalele, mandarinele, lămâile şi grepfrutul, ca parte a unei diete, te ajută să slăbeşti într-un timp foarte scurt.

Cercetările arată că citricele ajută la arderea grăsimilor, deoarece acestea conţin enzime care îmbunătăţesc digestia. În plus, ele sunt bogate în vitamina C, substanţă care accelerează metabolismul şi elimină toxinele din organism.

Avantajele dietei cu citrice

În primul rând, această dietă este premisivă privind selectarea produselor pe care ai voie să le consumi. În al doilea rând, o să pierzi rapid în greutate, mai exact, aproximativ10 kg pe lună.

Din cauza restricţiilor extreme ale acestei diete, nu se recomandă ţinerea acestui regim alimentar pe durata întregii luni. Nutriţioniştii sugerează să ţii dieta în cicluri de 5 până la 7 zile, urmată de o pauză de 3 zile.

regim alimentar

Cel mai bine este să apelezi la această dietă ca un plan de detoxificare rapidă, după o perioadă în care ai consum multe alimente nesănătoase sau dacă vrei să pierzi rapid în greutate rapid pentru un eveniment important.

Vezi în ce constă meniul dietei cu citrice pe clickpentrufemei.ro.

Vezi în ce constă meniul dietei cu citrice pe clickpentrufemei.ro.