Dieta cu portocale: slăbeşti 5 kilograme în 7 zile

protocale jpeg

Bogate în vitamine şi minerale, portocalele te ajută să slăbeşti dacă le incluzi în dieta ta zilnică. Asta nu înseamnă că trebuie să mănânci doar portocale, ci să îţi iei porţia de citrice în fiecare zi, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Află toate beneficiile lor! 

Conţin fibre

Portocalele au un conţinut mare de fibre dietetice. Spre exemplu, numai o portocală de mărime medie conţine în jur de 3,1 grame de fibre. Dacă vei mânca o portocală la micul dejun, vei observa că nu vei mai avea o senzaţie puternică de foame, chiar şi pe tot parcursul zilei.

Bune şi ca gustare

O singură portocală conţine mult mai puţine calorii faţă de alte gustări precum cereale sau fructe uscate. Încearcă să mănânci portocalele în prima parte a zilei şi niciodată pe stomacul gol, pentru ca acidul lor să nu îţi afecteze sistemul digestiv.

Sucul de portocale, energizant natural

Dacă vrei să scapi de grăsimea abdominală, poţi încerca să bei zilnic câte un fresh de portocale, care are rolul de a accelera metabolismul şi de a scoate toxinele din corp. Poţi să măreşti cantitatea de suc de portocale, atât timp cât nu exagerezi cu zaharurile. Nu uita să îl bei proaspăt, şi nu îmbuteliat, întrucât nu va mai avea acelaşi efect asupra organismului.

Cum funcţionează dieta

Ziua 1 Mic dejun: un bol de iaurt cu cereale integrale, o portocală Gustare: o portocală Prânz: un piept de pui la grătar şi o salată de crudităţi Gustare: un pumn de nuci Cină: sparanghel la grătar

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro