Diferenţa dintre cafea şi ness. Cum se prepară corect fiecare băutură

cafea jpeg

Diferenţa dintre cafea ş ness. Ness-ul, sau cafeaua instant, se obţine mai repede şi are acelaşi efect energizant precum cafeaua la filtru sau la ibric, deşi gustul diferă foarte mult. Multe persoane evită cafeaua instant, considerând că nu este sănătoasă, iar în meniul celor mai multe restaurante şi cafenele nici măcar nu apare această băutură. Există câteva diferenţe importante între cafea şi ness.

Diferenţa dintre cafea şi ness. Cum se prepară ness-ul

Cea mai evidentă diferenţă dintre cafea şi ness constă în modul de preparare. Ness-ul se obţine imediat, turnând pur şi simplu apă fierbinte sau rece sau chiar lapte peste pudra sau granulele de ness. De aceea, ness-ul se mai numeşte şi cafea solubilă – se dizolvă complet în apă. Se poate bea până la ultimă picătură, pentru că nu lasă în urmă zaţ sau alte reziduuri.

Cafeaua obişnuită poate fi preparată la ibric sau la filtru şi lasă în urmă cunoscutul zaţ, scrie Yourcoffestop.blogspot.com. De asemenea, o diferenţă importantă este sortimentul de cafea din care provine ness-ul. Cea mai populară cafea, din cele 50 de sortimente cunoscute, este cafeaua arabica. Planta creşte în America Lantină, India şi Indonezia şi are o aromă discretă.Acest sortiment este mai scump.

continuarea pe adevarul.ro