Dilema gospodinelor care fac dulceaţă de struguri: cu sau fără sâmburi. „Conţin antioxidanţi şi-s buni pentru organism“

dulceata struguri jpeg

Dulceaţa de struguri este un produs de sezon care se găteşte la fel ca orice altă dulceaţă. Ceea ce o face diferită este faptul că puţină lume s-a gândit până acum să o prepare, fiind un produs rar.

Fiind sezonul recoltei din grădina şi livadă, gospodinele sunt în continuă mişcare, având activitate intensă pentru a conserva pentru iarnă cât mai mult din producţia recoltată. Produsele tradiţonale precum bulionul, zacusca, gogoşarii la borcan sunt deja în cămara, aşa că blogeriţa culinară Gina Bradea are o altă provocare pentru gospodine. Dulceaţa de struguri este ceea ce ea le îndeamnă pe românce să pregătească pentru iarnă, fiind un produs care poate să îndulcească cele mai friguroase zile din sezonul viitor.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg