Drobul fără carne de miel, la fel de gustos ca cel tradiţional. Cum îl pregăteşti acasă

646x404 jpeg

Drobul de miel este, fără îndoială, unul dintre felurile care compun meniul de Paşte, alături de pască şi celebrul cozonac.

Nu toată lumea suportă sau are ca preferinţă carnea de miel şi atunci apare alternativa unei cărni mai uşoare. De exemplu, Uica Mihai, bucătar din Banat, are o reţetă de drob cu carne de pui pe care ne-a împărtăşit-o. “Am fript pe grătar un piept de pui tăiat în felii subţiri, asezonate cu un ulei aromat cu chimion pisat, piper, sare de mare, coriandru, lămâie rasă şi foarte puţină scorţişoară. Jumătate de kilogram de ficat de pui a fost tras la tigaie cu puţin seu de pe gâtul mielului, dres cu sare, piper şi cimbru, opărit cu vin alb sec şi înăbuşit zece minute sub capac.

Află cum se prepară drobul fără carne pe adevarul.ro