E bine sau nu să mâncăm carne de miel

cotlete de miel jpeg

Carnea de miel, deşi este considerată de unii drept o carne grea, se pare că aduce numeroase beneficii pentru organism. Tebuie consumată cu moderaţie, de două, maxim trei ori pe săptămână.

Iată câteva dintre beneficiile consumului acestui tip de carne:

Este indicată astmaticilor În primul rând, acest tip de carne este o sursă grozavă de seleniu, un mineral care combate crizele de astm.

Carnea de miel este bogată în fier. Nutriţioniştii spun că o porţie de carne de miel asigură aproximativ 30% din cantitatea de fier de care are nevoie zilnic o persoană.

Acest tip de carne este şi o sursă bogată de zinc, mineral esenţial pentru creşterea oaselor şi întărirea sistemului imunitar.

În plus, acest tip de carne ajută splina şi rinichii să funcţioneze corect şi, astfel, sunt combătute afecţiunile acestor organe.

continuarea pe clicksanatate.ro

continuarea pe clicksanatate.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg