Este zahărul din nucă de cocos mai sănătos?

Zahărul este inamicul numărul 1 al organismului uman, sau cel puţin aşa s-a dovedit până acum. Consumul de zahăr ne îmbătrâneşte pielea şi ne adaugă kilograme în plus. Cum mereu încercăm să găsim variante mai sănătoase la zahărul din sfecla de zahăr, iată că specialiştii în nutriţie au şi găsit una.
Zahărul din nucă de cocos este din ce în ce mai recomandat, mai ales în dietele de slăbire.
Principalele diferenţe între zahărul din nucă de cocos şi alţi îndulcitori naturali
Deşi se consideră că mierea de exemplu este o alternativă mai bună la zahărul din sfecla de zahăr, de fapt, lucrurile nu stau tocmai aşa. S-a dovedit că mierea are aceleaşi efecte asupra corpului nostru precum are zahărul, conţinând o cantitate similară de glucoză şi fructoză, care ajunge în corp în aceeaşi măsură.