Evită-le când te doare capul

chipsuri jpeg

Durerea de cap poate fi provocată de factori precum stresul, alimentaţia nesănătoasă, dezechilibrul hormonal. După cum putem vedea, ceea ce mâncăm în fiecare zi are un rol în apariţia acestui neplăceri. Da, se pare că există câteva alimente care nu sunt recomandate în perioada respectivă, şi anume:

Cafeaua

Mulţi dintre noi ne începem ziua bând o ceaşcă de cafea, nu-i aşa? Cafeaua este bogată în antioxidanţi, având mai multe beneficii asupra sănătăţii. Dar se pare că băutura neagră are şi efecte negative. Cafeina poate provoca inflamarea nervilor din cap, apărând astfel durerea de cap.

Îndulcitorii artificiali

Majoritatea alimentelor consumare zilnic conţin o cantitate mare de îndulcitori artificiali; băuturile carbogazoase, ciocolata, dulciurile etc. În toate aceste produse sunt folosiţi îndulcitori articiali, care provoacă în timp probleme de sănătate, inclusiv durere de cap sau migrene.

Mâncarea de tip fast-food

Acest tip de mâncare provoacă de obicei indigestie, balonare şi creştere în greutate, dar se pare că provoacă şi apariţia durerii de cap din cauză că în organism se produce o modificare hormonală.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro