FOTO 5 sfaturi utile pentru o cină romantică

sfat jpeg

Ce poate fi mai frumos decât un moment de intimitate petrecut lângă persoana iubită? Se spune că cele mai frumoase lucruri sunt cele mai mici făcute cu multă dragoste, atenţie şi căldură.

Iată câteva sfaturi care-ţi vor fi utile dacă vrei să-ţi surprinzi plăcut partenerul de viaţă:

1. Alege o masă suficient de mică, astfel încât să poţi interacţiona cu persoana din faţa ta. Nu uita că „jocul” mâinilor este foarte important. E de preferat ca masa să fie rotundă.

image

2. Bazează-te pe simplitate. Nu încărca masa cu multe lumânări, flori, şerveţele, tacâmuri, pahare, farfurii... O simplă floare sau o mică lumânare este mai romantică şi mai frumoasă decât crezi.

image

3. Culorile sunt imporante. Nu accesoriza masa transformând-o într-un curcubeu. Încercă culori simple, de preferat doar două culori care se potrivesc şi se completează: alb cu roşu, alb cu argintiu sau auriu, bej...

image

4. Nu uita de băutură. Crezi că paharele de cristal şi băutura scumpă te ajută mai mult? În niciun caz. Cel mai bine este să-ţi surprinzi partenerul servindu-l cu băutura lui preferată.

image

5. Muzica dă tonul petrecerii, chiar dacă de data asta petrecerea este doar în doi. Nu da muzica prea tare, nici prea încet... şi alege melodii soft, romantice, dar ai grijă să nu-i trezească amintiri neplăcute.

image

FOTO pinterest.com